Test af Cannondale F29 F-SI

Der er sket noget revotionernde på Cannondale fronten, Cannondale har præsenteret der bud på den ultimative hardtail. I sommers præsenterede de F29 F-SI, som er en helt ny konstrueret hardtail hvor fokus har været køreegnskaberne frem for alt.
Læs mere om Test af Cannondale F29 F-SI »

Cannondale Scalpel 29” VS. Flash 29”

Da jeg fik min Cannondale Scalpel 29" i foråret blev jeg i den grad overrasket over hvor godt den kørte! Men jeg var lidt i tvivl om jeg skulle have valgt en Cannondale Flash (hardtail) i stedet. Jeg kan se at de fleste af dem der vinder løb køre hardtail, det må der jo være en grund til. I efteråret bestemte jeg mig for at finde ud af om jeg havde valgt rigtigt da jeg købte min Scalpel (fully). Derfor købte jeg en Flash 29" Carbon 1 som udstyrsmæssigt svare til min Scalpel.
Læs mere om Cannondale Scalpel 29” VS. Flash 29” »

Et trin op til Giant24Race

Weekenden den 19-20 maj 2012 blev der endnu engang holdt Giant24Race i Roldskov. Vi igen i år opi 9+6 duo klassen, i år dog med en ny makker Kim Holmberg Andersen. Sidste år blev det til en meget overraskende 3 plads, så i år var håbet at kunne gøre sidste års bedrift efter. Det startede ikke så godt,, da vi kørte derop regnede det og ikke nok med det fik vi en punktering i bilen på vej til nordjylland. Nå men vi nående derop i tide og fik os installeret i et klasselokal. Vejret i Roldskov var perfekt og vejrudsigten så også lovende ud, så der var lagt op til et super løb.
Læs mere om Et trin op til Giant24Race »

Den endelige konklusion mellem Scalpel 26” VS 29”

Nu har jeg kørt Cannondake Scalpel 26" i et par år og som i kan læse her på bloggen, har det været medstor fornøjelse. Derfor var det også med stor usikkerhed at jeg skiftede til Scalpel 29", men det skulle prøves. Efter at have kørt de første ca. 500km på min Scalpel 29," er konklusionen, at jeg på ingen måder fortryder min nye investering!
Læs mere om Den endelige konklusion mellem Scalpel 26” VS 29” »

Så er der købt 29er

Så er der købt ny mountainbike og valget er endnu engang faldet på Cannondale. Cannondale kom i 2012 med deres Scalpel serie som 29". Her har de valgt at lave en helt ny ramme som passer speciel t til 29" hjul. Hvis de bare havde smidt 29" hjul på en 26" ramme, var cyklen blevet alt for høj og alt for lang, det vil betyde at tyngdepunktet vil komme til at ligge forhøjt og cyklen vil blive for stor at komme rundt på.
Læs mere om Så er der købt 29er »

Cannondale Scalpel solgt

Så er en af Danmarks fedeste Mountain bikes til salg! For at øge motivationen og prøve noget nyt, har jeg efterhånden har gjort det til en vane at skifte MTB hvert 2 år. Derfor sælger jeg nu min Cannondale Scalpel.
Læs mere om Cannondale Scalpel solgt »

Polar har verdens bedste service

Jeg har i mange år brugt Polars produkter og har af flere gange benyttet mig af deres Danske servicecenter. Jeg har altid fået en service der har været langt udover det forventelige. Det vil jeg gerne fortælle om i dette blog post.
Læs mere om Polar har verdens bedste service »

Fantastiske 24 timer i Roldskov!

Jeg er lige kommet hjem fra nok det bedst arrangeret 24 timersløb jeg endnu har deltaget i. Løbet blev afholdt for 5 gang i Roldskov og går under navnet "Giant 24 Race". Det er blevet et utrolig populært løb og det var tydligt at se da billetsalget åbnede i januar. Billetterne blev revet væk, næsten alle billetter var væk en halv dag efter at billetsalget var startet!
Læs mere om Fantastiske 24 timer i Roldskov! »

Køb af nyt hjulsæt

Her vil jeg fortælle om mine erfaringer med at finde det ultimative hjulsæt til min Scalpel, det har bestemt ikke været helt ”smerte frit” men resultatet er blevet rigtigt godt. Mine krav til et nyt hjulsæt er lav vægt, skal være stift og skal kunne køre tubeless. Jeg kommer også omkring valg af dæk til tubeless setup alm. Dæk vs. Tubeless dæk (UST).
Læs mere om Køb af nyt hjulsæt »

Valg af Mountainbike Part 1

Et af de mest stillede spørgsmål i diverse fora er ”hvilken MTB skal jeg købe”, det vil jeg i en lille serie af blogposts prøve at give nogle retningslinjer for, ud fra de erfaringer jeg har gjort mig.
Læs mere om Valg af Mountainbike Part 1 »