Et trin op til Giant24Race

Giant24_2012_PodieWeekenden den 19-20 maj 2012 blev der endnu engang holdt Giant24Race i Roldskov. Vi stillede igen i år op i 9+6 duo klassen, i år dog med en ny makker Kim Holmberg Andersen. Sidste år blev det til en meget overraskende 3 plads, så i år var håbet at kunne gøre sidste års bedrift efter. Det startede ikke så godt,, da vi kørte derop regnede det og ikke nok med det, punkterede bilen på vej til nordjylland. Nå men vi nående derop i tide og fik os installeret i et klasselokal. Vejret i Roldskov var perfekt og vejrudsigten så også lovende ud, så der var lagt op til et super løb.

Starten gik kl.12 i solskinsvejr, Perfekt. Efter de første runder lå vi på en 3 plads, og det blev vi ved med dagen lang. Ruten var SUPER god og det holdte tørvejr hele dagen, lige indtil vi havde kørt vores sidste runde lørdag, så kom regnen, det var godt at vi bare skulle ind og sove mens det regnede. Næste dag var det næsten helt tørret op, og der var lagt op til race i duo klassen. Dem der lå nummer 1 var lagt foran, så dem kunne vi nok ikke hent, men plads nummer 2, lå kun lidt over 2 min foran os. Allerede efter første runde havde vi hentet 2 pladsen.

Det hele endte med en placering som nummer 2, hvilket vi var rigtig godt tilfreds med. Igen i år var det et super godt arrangeret løb, hvor alt klappede. Tusind tak for i år, jeg er ret sikker på at vi vender tilbage næste år.

Cyklen kørte bare perfekt, jeg havde frygtet at ruten ikke rigtig indbød til en 29er, men det gjorde den. jeg har endnu ikke kørt nogen steder hvor jeg har savnet min 26er. Derudover kom dæmperen på overarbejde, så jeg er glad for at jeg ikke kørte hardtail deroppe.

Billedet er taget af: Andreas Gudum

 

2 kommentarer til “Et trin op til Giant24Race”

 1. Gravatar of Felix Sanchez
  Felix Sanchez
  Indsendt den 8. juni 2012 kl. 10:15:56

  Tillykke med 2. pladsen og avancementet i forhold til sidste år :)

 2. Gravatar of Peter Nørregaard Rasmussen
  Peter Nørregaard Rasmussen
  Indsendt den 9. juni 2012 kl. 15:36:50

  Hej Felix
  Tak for det. Det er iøvrigt rigtig fedt at se, at der er nogen der læser med her på bloggen :-)

  /Peter

Skriv en kommentar

9 + 6 =