De første 6 måneder med min blog

6mdr.jpgDet er nu efterhånden 6 måneder siden jeg gik i luften med min blog. Dengang var motivationen SEO og så i det hele taget at se hvor meget respons, man kunne få ved at skrive om det der sker i ens liv. Da vi i foråret blev stillet over for det svære valg om vores datter skulle gå 2 klasse om, manglede vi i den grad at læse om andres erfaringer i lignende situationer! Jeg søgte en del på Google, men fandt meget lidt omkring emnet, specielt i klassetrin der lå over børnehaveklassen. Derfor blev min første blogpost omkring de erfaringer, vi havde gjort os. Vi har stadig ikke et øjeblik fortrudt vores beslutning, Cecilie er blevet en meget gladere pige, og har fået nogle nye rigtig gode veninder! Hun leger også stadig med nogle at dem fra den gamle klasse og har også deltaget i fødselsdag i den gamle klasse. Det er fantastisk at det er lykkes så godt, tusind tak til alle fra den gamle klasse, den nye klasse og hendes lærere!! Jeg håber at der er nogen der har fået noget ud af den blogpost.

Med mit blogpost omkring valg af fully mtb kom der rigtig gang i bloggen! Jeg smed et link til blogposten på et af Danmarks største MTB sites mtb.dk, det gav en masse trafik og en masse tilbagemeldinger, det var i den grad en tilfredsstillelse J Da jeg startede bloggen troede jeg, at jeg ville komme til at blogge om Umbraco, asp.net og SEO, men jeg fandt hurtigt ud af at det at skrive en blogpost omkring de emner, var meget tidskrævende. Da tid er en knap faktor valgt jeg at skrive omkring MTB, det er også en af de ting der har fyldt mest i mit liv henover sommeren.

Det er i alt blevet til 10 blogposts henover sommeren, jeg ved ikke helt om det er godt nok, men jeg må sande at det tager en del tid at holde liv i en blog. Ud over at skrive blogposts, har jeg også brugt tid på at designe, udvide funktionerne på bloggen og promovere mine blogposts. Den sidste del gik der lige pludselig meget tid med, da jeg bestemte mig for at vinde en konkurrence på singletrack.dk. Her gik det ud på at skrive flest indlæg på deres forum. Jeg vandt konkurrencen helt suverænt og fik derved et par nye cykelbukser. Jeg få også rigtig meget af min trafik fra singletrack.dk og mtb.dk, så det kan godt betale sig at bruge tid i de foras.

Det at få sin side til at ranke godt på Google var en af motivationerne, og det er faktisk lykkes nogenlunde. Det "søgeord" som jeg ranker bedst på er "valg af fully", på den sætning har jeg ranket som nummer 2 , lige efter mit eget blogpost som også blev "publiceret" på singletrack.dk.                                                                                                       

Skal min blog så fortsætte, jeg vil prøve at holde den kørende selvom tiden er knap. Min ambitioner er at få posted en blogpost i måneden, så må vi se om jeg kan overholde det. Mange tak til alle der har læst med her på bloggen, jeg håber at i også fremover vil kigge forbi.

2 kommentarer til “De første 6 måneder med min blog”

 1. Gravatar of jacob
  jacob
  Indsendt den 28. september 2014 kl. 13:15:27

  Det er også en fed blog!

  Det eneste jeg dog ønsker mig er, at du gør din tekst lidt større. Jeg ser pisse godt og jeg er en ung fyr, der kan se, hvad som helst på både 1 centimeters afstand og på 100 meter. Men den lille tekst demotivere mig til at læse teksten.

  Så kunne du ikke gøre noget ved den font-size og line-height - så ville det være lækkert :D

 2. Gravatar of Peter Nørregaard Rasmussen
  Peter Nørregaard Rasmussen
  Indsendt den 1. oktober 2014 kl. 09:56:13

  Hej Jacob
  Tak for din kommentar og fordi at du læser med :-)
  Jeg skal nok gøre noget ved tekststørrelsen og line-height, også skal jeg vist også snart til at skrive lide igen :-)

  Mange hilsner
  Peter

Skriv en kommentar

9 + 6 =